Učenje uporabnega računalništva za podjetja 2024-05-27T22:47:45+00:00

Učenje uporabnega računalništva za podjetja

 

Kaj nudimo podjetjem?

Podjetjem nudimo učenje uporabnega računalništva. Slušatelje tekom izobraževanja seznanimo z osnovami hitrega in učinkovitega upravljanja s programi za urejanje besedila, podatkov in predstavitev, kot jih ponujajo orodja Microsoft Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint in MS OneNote) ali Google Workspace (Google Docs, Google Sheets, Google Slides in Google Drive). 

Svetujemo tudi glede učinkovite uporabe programov in aplikacij za organizacijo vašega časa (Google Calendar in Apple Calendar) ter drugih digitalnih pripomočkov, ki vam ali zaposlenim v vašem podjetju lahko pomagajo do večje učinkovitosti. Seznanimo vas lahko z najnovejšimi pristopi glede uporabe elektronske pošte (Gmail, Apple Mail), ter aplikacijami za skeniranje in pošiljanje dokumentov (Genius Scan, WeTransfer in MyAirBridge) in različnimi oblikami digitalnih platform za komunikacijo ter izmenjavo podatkov.

Vsebino in obseg izobraževanja prilagodimo glede na predhodno znanje in potrebe vas oziroma zaposlenih v vašem podjetju. Za podroben program in ceno učenja uporabnega računalništva za podjetja nas kontaktirajte.