Učenje na daljavo 2023-11-02T22:30:13+00:00

Učenje na daljavo

Do znanja kjerkoli in kadarkoli

Poleg učenja v učnem centru vam omogočamo tudi učenje na daljavo. Sedaj se lahko učite v domačem okolju oziroma kjerkoli, kjer imate dostop do spleta, potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon. Z učenjem na daljavo prihranite tudi svoj čas, saj prevoz do mesta učenja ni potreben.

Zaradi tehničnih prilagoditev in izkušenj v času šolanja na daljavo v šolskem letu 2019/20, smo to obliko učenja izpopolnili do te mere, da je po učinkovitosti primerljiva klasičnemu učenju v živo.

MATEMATIKA

FIZIKA

KEMIJA

Kako poteka?

Učenje na daljavo poteka preko videokonferenčnega sistema Zoom ob v naprej dogovorjenem terminu in vključuje ustno ter pisno razlago učne snovi. Razlaga je podkrepljena s sprotnim izpisovanjem razlage postopkov na vašem zaslonu. Za hitrejše delo na uri pred začetkom učenja pošljete na e-naslov učno snov ali naloge, ki niso razumljive.

Po potrebi vam pomagamo namestiti aplikacijo Zoom na računalnik, telefon ali tablico ter vas seznanimo z osnovami njegovega delovanja, da bo učenje na daljavo potekalo tekoče in brez težav.

Mnenja učencev in staršev

“Ko sem začel hoditi na Izobraževanje Prem sem imel pri matematiki dvojke, sedaj pa imam zaključeno 4.”

Jan K.

“Priprave na popravni izpit so bile mnogo manj stresne, ker je hčerka pri urah učenja dobila razlago in znanje, da je uspešno napredovala v višji razred. Zaradi znanja, ki ga je dobila na umirjen in strokoven način je postala tudi bolj samozavestna v šoli in tudi na drugih področjih.”

Milena B.

“Moja izkušnja je zelo pozitivna v vseh pogledih. Ure potekajo načrtovano. Učinek je zelo hitro napredovanje in izboljšanje ocen. In kar je še pomembnejše, otroci se naučijo učiti in s pomočjo mentorja osvojijo učne navade.”

Jerneja Ž.

“Sedaj bolje razumem in lažje sledim v šoli, čeprav je snov težja. Ocene so se mi izboljšale, predvsem pri fiziki. Spoznala sem tudi, da se snov lahko naučim hitreje.”

Lucija T.

CENIK UČENJA

45 min 17 €*
* Ob nedeljah in praznikih ter po 20. uri je cena višja za 2 €.

60 min 22 €**
** Ob nedeljah in praznikih ter po 20. uri je cena višja za 3 €.

Inštrukcije na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.

Kontakt

UČNI CENTER PREM
Gmajnica 21, 1218 Komenda

T: 031 361 305
E: info@prem.si

PONUDBA

DRUŽABNA OMREŽJA

DATOTEKE ZA UČENCE