Popravni izpiti 2022-10-31T23:56:22+00:00

Popravni izpiti

Priprava na popravne izpite za osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce po meri

Analitično in sistematično

Vsak popravni izpit obravnavamo kot projekt zase. Najprej poskrbimo za organizacijo in red v učenčevem učnem gradivu, saj je nered pogosto tudi eden od glavnih razlogov za popravni izpit. Nato predelamo osnovno zahtevano znanje, ki ga naposled nadgradimo in utrdimo.

MATEMATIKA

FIZIKA

KEMIJA

Individualen pristop

Učence na popravni izpit pripravimo usmerjeno, glede na njihovo predhodno znanje ter v skladu z zahtevanim standardom znanja na izpitu. Številne izkušnje in poznavanje posebnosti in zahtev mnogih slovenskih šol ter razpolaganje s kopico izpitov in testov preteklih let nam omogočajo, da se priprave na popravni izpit lotimo časovno in vsebinsko učinkovito.

Mnenja učencev in staršev

“Priprave na popravni izpit so bile mnogo manj stresne, ker je hčerka pri urah učenja dobila razlago in znanje, da je uspešno napredovala v višji razred. Zaradi znanja, ki ga je dobila na umirjen in strokoven način je postala tudi bolj samozavestna v šoli in tudi na drugih področjih.”

Milena B.

“Skupaj z inštruktorjem mi je uspelo narediti popravni izpit. Inštruktor mi je pokazal, da se mi ni treba bati niti fizike niti matematike in da bo vse prišlo skozi z delom. :)”

S.B.

“Moja izkušnja je zelo pozitivna v vseh pogledih. Ure potekajo načrtovano. Učinek je zelo hitro napredovanje in izboljšanje ocen. In kar je še pomembnejše, otroci se naučijo učiti in s pomočjo mentorja osvojijo učne navade.”

Jerneja Ž.
PAKET
5 X 60 min

60 min 100 €

Inštrukcije na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.
CENIK
Cenik učenja

45 min 16 €

60 min 20 €

60 min (nedelje in prazniki) 25 €

Inštrukcije na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.
PAKET
10 X 60 min

60 min 200 €

Inštrukcije na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.

Kontakt

UČNI CENTER PREM
Gmajnica 21, 1218 Komenda

T: 031 361 305
E: info@prem.si

PONUDBA

DRUŽABNA OMREŽJA

DATOTEKE ZA UČENCE