O nas 2020-11-30T18:27:42+00:00

Za vse, ki želite razumeti in znati več!

Učni center Prem

Učni center Prem je svoja vrata odprl septembra 2018, njegovi zametki pa segajo v leto 2011, ko je Blaž Filipič pričel z inštruiranjem matematike, fizike in kemije. Zaradi povečevanja zanimanja je na tem naslovu kmalu zrasla učilnica. Nadaljnja rast števila učencev je pokazala, da je bilo obstoječo učilnico potrebno nadomestiti z večjimi, namensko opremljenimi učnimi prostori. Tako se je leta 2016 porodila ideja o učnem centru, ki se je do začetka šolskega leta 2018/19 uresničila v praksi.

Našim učencem sta danes na voljo dve moderno opremljeni učilnici, čakalnica z garderobo in dostopom do toaletnega prostora. Učni center ima svoje prezračevanje, ki skrbi, da je učencem ves čas na voljo dovolj svežega zraka za zbrano in prijetno delo. Obe učilnici sta osvetljeni z ustrezno količino in temperaturo svetlobe, kar zmanjšuje občutek utrujenosti in povečuje koncentracijo. Primerno temperaturo v prostoru zagotavljamo s sistemom talnega gretja. Učenci imajo na učnih urah možnost dostopa do interne knjižnice, ki je založena z najnovejšo učno literaturo ter našim internimi učnimi gradivi.

Zakaj Prem?

Beseda Prem v starodavnem sanskrtu pomeni ljubezen.
Označuje najbolj popolno obliko predanosti. V povezavi z nami se navezuje na ljubezen do pridobivanja in podajanja znanja, ter odkrivanja zakonitosti, ki delujejo v svetu okrog nas, in na predanost, ki je potrebna, da to znanje osvojimo.

Kaj o nas menijo drugi?

“Ure potekajo načrtovano tako da je učinek zelo hitro napredovanje pri izboljšanih ocenah in kar je še pomembnejše da se otroci znajo učiti in s pomočjo mentorja osvojiti učne navade, ki so pogosto pomanjkljive zaradi misli, da nekaj ne zmoreš. Izobraževanje poteka strokovno in profesionalno.”

Jerneja Ž.

“Na inštrukcijah pri g. Blažu se razlaga prilagodi potebam učenca, tako da lažje sledim pouku in več razumem. Ocene so se ZELO izoboljšale. Pove pa tudi trike za lažje in hitrejše učenje.”

Timotej K.

“Priprave na popravni izpit so bile mnogo manj stresne, ker je hčerka pri urah učenja dobila razlago in znanje, da je uspešno napredovala v višji razred. Zaradi znanja, ki ga je dobila na umirjen in strokoven način je postala tudi bolj samozavestna v šoli in tudi na drugih področjih.”

Milena B.

“Gospod Blaž Filipič iz Izobraževanja Prem je pri nas poleti 2018 izvedel štiri delavnice eksperimentov. Otroci so se zabavali, se veliko načili in uživali. Obisk je bill lep, ker pa so nekajkrat prišli tudi otroci iz organiziranega varstva, jih je bilo takrat veliko (okrog 40), vendar jih je gospod Filipič odlično obvladal. Sodelovanje z gospodom Filipičem je bilo uspešno in prijetno, saj je zelo zavzet in vesten.”

mag. Igor Podbrežnik, direktor Knjižnice Medvode

Kontakt

UČNI CENTER PREM
Gmajnica 21, 1218 Komenda

T: 031 361 305
E: info@prem.si

PONUDBA

DRUŽABNA OMREŽJA

DATOTEKE ZA UČENCE