NPZ in Matura 2023-11-02T22:30:05+00:00

NPZ in matura

Priprava na nacionalno preverjanje znanja ter splošno in poklicno maturo po meri

Analitično in sistematično

Učencem devetih razredov osnovne šole nudimo pripravo na nacionalno preverjanje znanja (NPZ), dijakom zaključnih letnikov pa pripravo na poklicno in splošno maturo iz matematike, fizike in kemije.

Uvodoma opredelimo najpomembnejše teme in šibka področja, ki se jih nato postopoma lotimo z obravnavo osnovnih zakonitosti in reševanjem učnih zgledov. Na koncu naučeno izpilimo z reševanjem nalog iz preteklih NPZ-jev ali matur. S tem učenci pridobijo dragocene praktične izkušnje in zmanjšajo stres pred preverjanjem.

MATEMATIKA

FIZIKA

KEMIJA

Individualen pristop

Pripravo na NPZ ali maturo izvajamo po svojem programu, hkrati pa le-tega šolarjem individualno prilagodimo. To pomeni, da se mu približamo tako z vidika razlage, kot tudi z vidika izbora in obsega tem. Nekaterim namreč bolj leži eno, drugim pa drugo obravnavano področje. Priprava vključuje postopen pregled in utrjevanje celotnega zahtevanega znanja in reševanje preteklih preizkusov. Pred odhodom na preverjanje je tako posameznik oborožen z vsem potrebnim znanjem in rutino, ki mu omogoča, da preizkus uspešno opravi.

Mnenja učencev in staršev

“Matura iz matematike je meni predstavljala velik izziv ampak z dobro pripravo in rednim obiskom inštrukcij sem se lahko tudi s tem preizkusom uspešno soočila.”

Lucija B.

“Moja izkušnja je zelo pozitivna v vseh pogledih. Ure potekajo načrtovano. Učinek je zelo hitro napredovanje in izboljšanje ocen. In kar je še pomembnejše, otroci se naučijo učiti in s pomočjo mentorja osvojijo učne navade.”

Jerneja Ž.

“Definitivno se je moje znanje pri fiziki in kemiji izredno izboljšalo. Iz povprečnih ocen 3 sem prišel na 5.”

Miha P.

CENIK UČENJA

45 min 17 €*
* Ob nedeljah in praznikih ter po 20. uri je cena višja za 2 €.

60 min 22 €**
** Ob nedeljah in praznikih ter po 20. uri je cena višja za 3 €.

Inštrukcije na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.