Redno učenje 2023-11-02T22:30:05+00:00

Redno učenje

Matematika, fizika in kemija za osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce

Kaj je redno učenje?

Redno učenje združuje naše najboljše pedagoške pristope in sledi smernicam učnega načrta ter usmeritvam posameznih šol. Predstavlja nadgradnjo klasičnih inštrukcij in zagotavlja sistematično učenje tekom celega šolskega leta. Izvajamo ga po lastnem programu, ki ga nenehno dopolnjujemo ter izpopolnjujemo. Izbirate lahko med rednim učenjem matematike, fizike in kemije, tako za osnovno, kot tudi za srednjo šolo in gimnazijo. Učenci in dijaki se lahko vključijo v program učenja enega ali več predmetov. Glede na vaše želje in učne ambicije se nato dogovorimo za število in razporeditev terminov učenja.

MATEMATIKA

FIZIKA

KEMIJA

Zakaj redno učenje?

Zaradi sprotnega dela in boljšega razumevanja učenci in dijaki pri pouku lažje sledijo in se zato v šoli bistveno več naučijo. Postopoma pridobivajo delovne in učne navade in se naučijo organizirati svoje šolske obveznosti, ki jih morajo opraviti doma. Vestno delo, doslednost pri upoštevanju navodil  in vztrajnost pa učence nato nagradijo z boljšim znanjem in višjimi ocenami, za katere porabijo manj svojega prostega časa kot poprej. Poleg pridobljenih učnih in delovnih navad, učenci postopno usvojijo tudi sistematiko učenja, ki jo nato lahko uporabijo tudi pri ostalih predmetih. Šolanje je tako za učence in starše precej manj stresno.

Mnenja učencev in staršev

“Ko sem začel hoditi na Izobraževanje Prem sem imel pri matematiki dvojke, sedaj pa imam zaključeno 4.”

Jan K.

“Moja izkušnja je zelo pozitivna v vseh pogledih. Ure potekajo načrtovano. Učinek je zelo hitro napredovanje in izboljšanje ocen. In kar je še pomembnejše, otroci se naučijo učiti in s pomočjo mentorja osvojijo učne navade.”

Jerneja Ž.

“Od vaše pomoči dalje ima sin veliko boljše ocene in razume snov – ker ste mu vi na svoj način razložili in tudi z veseljem se sedaj uči. Vaš odnos je korekten in ni mi škoda nobenega evra, kajti uspeh se pozna. Hvala vam!”

Suzana H.

“V šoli se mi zelo pozna pri ocenah in bolje zastopim snov in se raje učim. Učiteljice tudi vidijo napredek in sem zelo pohvaljen.”

Žan H. B.

CENIK UČENJA

45 min 17 €*
* Ob nedeljah in praznikih ter po 20. uri je cena višja za 2 €.

60 min 22 €**
** Ob nedeljah in praznikih ter po 20. uri je cena višja za 3 €.

Inštrukcije na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.

Kontakt

UČNI CENTER PREM
Gmajnica 21, 1218 Komenda

T: 031 361 305
E: info@prem.si

PONUDBA

DRUŽABNA OMREŽJA

DATOTEKE ZA UČENCE